Intim4Ever

Blog Intimasi Suami Isteri

Tongkat Ajimat Madura ASLI INDONESIA
Rahsia purba Wanita Madura yang membuatkan lelaki tergila-gilakan mereka. Lebih ketat, rapat & wangi semasa hubungan intim.
TONGKAT AJIMAT MADURA IBU MAEMUNAH
.
Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu… jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya… sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.Untuk itu saya perkenalkan “Tongkat Ajimat Madura”. Inilah rahsia kaum wanita Madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.

Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum mulakan hubungan seksual.

”TONGKAT AJIMAT MADURA” (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.

Faraj Bertambah Harum Dengan Tongkat Ajimat Madura Asli

>>INFO LENGKAP TENTANG TONGKAT AJIMAT MADURA ASLI INDONESIA<<

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
TAM Ramuan Terbaik Untuk Ketat dan Rapatkan Faraj | Vagina Wanita, 8.0 out of 10 based on 2 ratings

Originally posted 2013-05-09 03:41:34. Republished by Blog Post Promoter

Categories: INFO WANITA

Leave a Reply