VESCOMENSPUMP : Pam Mati Pucuk Yang Berkualiti Tinggi

VESCOMENSPUMP : Pam Mati Pucuk Yang Berkualiti Tinggi

 

Bagaimana Pam Zakar Vakum Vesco Berfungsi?

Pam Zakar Vakum Vesco mewujudkan vakum di seluruh zakar anda yang boleh membantu meningkatkan aliran darah. Darah ini mengisi ruang besar corpus cavernosa dalam zakar yang kemudiannya boleh membawa kepada zakar yang kuat, kukuh dan ereksi keras. Ketegangan zakar dapat dikekalkan apabila cincin dimasukkan ke pangkal zakar.

Dengan kerap merangsang darah mengalir anda boleh memperbaiki mutu tisu zakar anda. Ini kerana darah beroksigen yang segar dapat menyediakan nutrisi penting penting untuk meningkatkan fungsi ketegangan anda.

Bagaimana cara saya menggunakan Pam Zakar Vakum Vesco?

Hanya meletakkan silinder/balang pam tahap 30-45 sudut ke bawah, dan pam untuk mewujudkan vakum yang tertutup. Seperti yang anda tahu pam vakum mewujudkan keadaan zakar yang membesar, menghasilkan ereksi penuh tanpa sakit atau tidak selesa. Ia adalah disyorkan bahawa anda berhenti untuk sekurang-kurangnya 10-20 saat antara setiap kali mengepam. Untuk membantu mengekalkan ketegangan zakar atau ereksi, letakkan cincin zakar di sekeliling pangkal zakar anda. Ini boleh dibiarkan di tempat sehingga 45 minit untuk mengekalkan ereksi. Selepas anda pancut, cincin boleh dikeluarkan dengan mudah dan boleh digunakan semula.

Berapa lama masa yang diambil untuk menunjukkan hasil?

Ramai pengguna tidak dapat mencapai ereksi hampir serta-merta selepas menggunakan peranti ini, yang boleh bertahan sehingga 45 minit. Selepas penggunaan yang kerap beberapa kali setiap minggu, anda mungkin perasan peningkatan fungsi erektil anda selepas lebih kurang 8 minggu penggunaan berterusan.
Walaupun keputusan berbeza-beza untuk setiap individu, kebanyakan lelaki juga boleh mengalami dan menikmati ereksi spontan selepas kerap menggunakan ini selama 3 bulan.

Adakah terdapat kesan sampingan?

Pam Zakar Vakum Vesco ini tidak boleh merosakkan fizikal zakar anda kerana ia dilengkapi dengan alat pelepas vakum keselamatan unik untuk mengelakkan anda daripada mencederakan diri sendiri.
Kami mengesyorkan bahawa anda berunding dengan profesional perubatan jika anda mempunyai sebarang luka atau kerosakan pada zakar anda.

Maklumat Produk

Apa yang anda akan dapat:

• Balang silinder yang boleh dipusingkan berukuran 8 inci panjang dan 2 inci lebar.
. Diperbuat dari Polikarbonat yang tidak mudah pecah seperti Pam Zakar Vakum lain yang ada di pasaran. Kebanyakannya pecah ketika proses pengeposan.
• Sangat berkesan, pam tangan tahan berkualiti dan lama dibina daripada plastik berkualiti tinggi dengan injap pelepasan vakum yang membolehkan anda untuk mengawal jumlah tekanan yang diperlukan.
• Dua saiz getah silinder dalaman, ini membolehkan sistem agar sesuai dengan zakar yang lebih kecil.
• Enam gred cincin ereksi silikon untuk mengekalkan ketegangan (ereksi), pelbagai saiz dan bentuk, sangat lembut dan tahan lama.
• Sebuah kon muatan, untuk membolehkan mudah memuatkan cincin ereksi ke silinder.
• Beg Ekslusif untuf menyimpan kesemua peralatan zakar Pam Zakar Vakum Vesco .

 

Sumber: http://vescomenspump.blogspot.my/2016/03/vescomenspump-pam-mati-pucuk-yang.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Republished by Blog Post Promoter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *