MINYAK PENGASIH MODEN

MINYAK PENGASIH / PEMIKAT / PENGGODA  PHEROMONE

Bila disebut sahaja minyak pengasih terus kita fikirkan tentang minyak yang dihasilkan secara mistik oleh tok bomoh. Antara minyak pengasih yang terkenal ialah minyak pengasih buluh perindu, minyak pengasih jawa, minyak pengasih mani gajah, minyak pengasih siam, minyak pengasih cenuai dan minyak pengasih orang asli. Samada kesan minyak pengasih tradisional ini mujarab dan ampuh hanya si pemakai yang tahu. Cara-cara membuat minyak pengasih ini pun ramai juga yang mencarinya di google.

how-pheromone-works

Apa yang saya ingin kongsikan di sini bukanlah minyak pengasih tradisional ini tetapi minyak pengasih moden yang menggunakan bahan kimia sintetik pheromone. Ianya telah banyak digunapakai oleh orang barat dalam merialisasikan hajat mereka untuk memikat dan menggoda bakal lelaki atau wanita idaman mereka.

Wangian Pemikat / Penggoda / Pengasih moden ini mengandungi sejenis bahan kimia sintetik yang dipanggil Pheromone yang mampu mencetus dan meransang deria otak untuk terpikat kepada si pemakai tanpa disedari oleh penghidunya. Terdapat berbagai jenis wangian pemikat di pasaran ketika ini dimana setiap daripadanya mempunyai formula dan wangian tersendiri. Terpulanglah kepada pengguna untuk memilih yang mana serasi. Keberkesannya sangat bergantung kepada gabungan bau badan si pemakai dengan bau pheromone tersebut.

Minyak wangi ini sering dikaitkan dengan minyak pengasih. Apa yang membezakannya ialah minyak wangi ini menggunakan teknologi moden sedangkan minyak pengasih tok bomoh menggunakan campuran bahan-bahan “rahsia” berserta jampi serapah.

 

Teknik Memikat Wanita | Hormon Pemikat Wanita

Antara minyak wangi pemikat pheromone yang laris di Malaysia ketika ini ialah:-

PHERO-MAX

minyak pengasih moden untuk menarik perhatian wanita

phero-max

Phero-Max mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol, androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda.

Wanita akan memuji bau pewangi anda begitu menarik atau sedap tapi sebenarnya mereka tertarik pada pheromone yang terkandung dalam pewangi Phero-Max.

Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat.

phero-max

Dan sekarang anda bertuah kerana dengan Phero-Max anda sudah boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat pada anda.

 

[Maklumat Lanjut & Cara Pembelian]

——————————————————————————————————

PHERO-X

phero-x hormon pemikat wanita

Teknik Memikat Wanita | Hormon Pemikat Wanita

Phero-X adalah formula yang kompleks dan rumit, anda akan menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia. Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan.

phero-x-new-box-packagingDengan formula Phero-X gabungan 8 pheromones manusia, anda dapat berkomunikasi dan meningkatkan perhatian orang sekeliling terhadap anda dan ideal digunakan oleh anda yang inginkan perhatian yang bermakna khusus dari golongan wanita.

 

Walaupun anda akan mendapat kesan-kesan yang berlainan, namun anda akan akui bahawa mendapat lebih perhatian dan senyuman khususnya dari wanita! Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik, membuatkan ramai orang tertanya-tanya di dalam hati…. “bau apa ni” disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda bawah sedar mereka.

Tidak seperti kebanyakan pewangi berhormon, kerana anda tahu, sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi…. tetapi jika Phero-X™ kalau dihidu, akan membuatkan anda tertanya-tanya… “bau apa ni… hemm… ”

 

[Maklumat Lanjut & Cara Pembelian]

 

——————————————————————————————————-

FLAMMING DESIRE

flaming desire kedai-lelaki

Ingin MEMIKAT Wanita?
Gunakan,,, Kuasa PHEROMONE!

Minyak Wangi Hormon untuk lelaki. Mempunyai kelebihan haruman yang lembut dan wangian yang sangat mengoda dan memikat wanita. Haruman yang di hasilkan akan menjadikan anda lelaki yang sentiasa di perhatikan dan di dampingi wanita. Flaming juga akan menjadikan anda lelaki yang lebih berkeyakinan untuk berhadapan dengan semua wanita. Bagi si suami, gunalah flaming untuk memikat isteri terutamanya pada malam hari atau malam jumaat.

Hanya dengan 2 titisan flaming, akan menjadikan anda seorang lelaki idaman wanita dan sentiasa didampingi wanita.

Gunakan (pheromones), sejenis hormon lelaki, pemikat wanita semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA mana-mana wanita. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak. Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah WIRA dalam arena memikat wanita!

* pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
* wanita akan cuba menggoda ANDA tanpa anda sedari.
* lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
* dengan kuasa memikat ini, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
* anda akan dapat lebih senyuman dari wanita.
* anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
* hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
* DI-JAMIN BERKESAN

Flaming akan meningkatkan keinginan (libido) wanita sekeliling anda secara sedar atau tidak. (kajian secara saintifik dan kllinikal yang dijalankan ke atas pengguna-pengguna pheromones) ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak libido. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya. Cubalah sendiri! Anda pasti akan teruja.

BERSEDIA UNTUK MENJADI SEORANG LELAKI SEJATI DENGAN HARUMAN TUBUH YANG MEMIKAT DAN MENGGODA WANITA

TEMPAH FLAMING SEKARANG JUGA UNTUK PENERAMPILAN YANG LEBIH BERGAYA DAN BERKEYAKINAN TINGGI UNTUK BERHADAPAN DENGAN LEBIH RAMAI WANITA DI SEKELILING ANDA.

[Maklumat Lanjut & Cara Pembelian]

 

——————————————————————————————————

PHEROMEN 101

PHEROMEN 101® KHAS UNTUK ANDA YANG INGIN MENARIK PERHATIAN WANITA!

pheromen101-original

PheroMen 101® adalah pewangi lelaki yang dipertingkatkan dengan formula feromon khusus bagi menarik perhatian wanita. Formula feromon yang ada di dalam PheroMen 101® adalah campuran kompleks bahan kimia yang menghasilkan isyarat khusus bagi menarik perhatian wanita terhadap keunggulan seksual dan fizikal lelaki!

 

 

PHEROMEN 101®

–          Khusus dengan formula khas untuk tingkatkan aura seksual lelaki

–          Menarik perhatian wanita idaman

–          Menyegarkan semula hubungan anda dan pasangan

–          Menjadikan anda pusat perhatian

–          Meningkatkan perasaan ghairah pasangan dalam hubungan seks

–          Meningkatkan kuasa menggoda anda

 

[Maklumat Lanjut & Cara Pembelian]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
MINYAK PENGASIH MODEN, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Republished by Blog Post Promoter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *