Filter Jug Biocera Asli : Harga Promosi RM120

HARGA PROMOSI FILTER TAMBAHAN JUG BIOCERA

Label: penapis jug biocera, filter jug biocera, filter asli jug biocera, filter original penapis jug biocera, harga promosi jug biocera, jug biocera original, penapis tambahan jug biocera
 

Anda semestinya seorang pengamal air alkali dari Jug Biocera. Bagi yang pernah guna pasti tahu kebaikan-kebaikan yang telah dirasai. Ianya sangat sesuai bagi yang mengalami masalah berlebihan asid dalam badan (darah). Bagi yang mengalami masalah gastrik dan gout air alkali dari jug biocera ini banyak membantu bagi mengimbangi kandungan asid dalam badan.

Jika anda seorang ibu yang sedang hamil, amalkanlah meminum air Jug Biocera ini demi menjaga kesihatan diri dan kandungan anda. Maklum sahajalah air yang ada di kawasan perumahan kita ini rata-rata penuh dengan klorin, serpihan karat dan berbagai-bagai lagi unsur yang memudaratkan.

Jika anda inginkan info lanjut tentang Jug Biocera ini bolehlah layari laman web berikut:-

http://jugbiocera.kedai-lelaki.net/   banyak maklumat yang anda boleh perolehi di sana.

Tapi disini saya nak beritahu kepada anda yang telah lama menggunakan Jug Biocera ini, sepatutnya anda telahpun menukar filter yang ada di dalamnya kepada yang baharu kerana tahap kealkalian air yang dijana akan berkurangan dari masa ke semasa bergantung kepada keasidan air yang ditapis.

Jangan dibiarkan Jug Biocera anda menjadi jug penyimpan air suam anda. Manfaatkan secukupnya bak kata pepatah “Alah membeli Menang memakai”. Lagipun ramai pengguna telah memberikan testimonial yang positif tanpa perlu ditanya kepada mereka. Mereka sendiri dengan senang hati menceritakan tentang kebaikan yang telah diperolehi.

Saya tahu ramai diluar sana memang tercari-cari filter gantian bagi Jug Biocera ini tapi ramai diantara penjual sebelum ini telah “tutup kedai”. Even call pun no dah tak wujud.

Anda boleh dapatkan penapis gantian Jug Biocera ini daripada kami dengan harga Promosi iaitu rm120 (tidak termasuk kos penghantaran). Harga asal penapis ini ialah rm133. Promosi ini terhad sebab stok filter ini tak banyak. Siapa cepat dia dapat.

 

 

————————————-

Tempah Filter Jug Biocera™ Online

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM126 ke Akaun :

Nama : Saiful
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 105019751614

Perhatian : Kos Poslaju Sem. Malaysia RM6, Sabah & Sarawak RM9

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : O19-2228989
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : FJB

Contoh :-
Lokman Bin Mohamad<space>No 5, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor<space>Maybank<space>RM126<space>10.00AM <space>150512<space>FJB

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Filter Jug Biocera Asli : Harga Promosi RM120, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Republished by Blog Post Promoter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *