Cara & Tips Terbaik Untuk Memikat Wanita Moden Masakini

Cara & Tips Terbaik Untuk Memikat Wanita Moden Masakini

Label: Cara Memikat Hati Wanita, Tips Memikat Hati, Anda Ingin Memikat Hati Wanita Idaman, 7 FAKTA Menarik Cara Memikat Wanita Dengan Sekelip Mata, 10 CARA TERBAIK MEMIKAT WANITA, tips cara memikat wanita, tips memikat perempuan , Cara ‘how to’ paling mudah memikat seseorang, panduanmemikat.com, caramemikatwanitax.blogspot.com, Tips Memikat Hati Wanita, Petua Memikat, Cara Pikat, Memikat Hati Wanita, Cara Pikat Wanita, Cara Mengoda Wanita, Teknik Memikat Wanita, Cara memikat gadis idaman, Panduan Memikat Terbongkar, tipsmemikat.com, Cara Lelaki Memikat Wanita , CARA MEMIKAT WANITA DI TEMPAT AWAM, Searches related to cara memikat wanita, doa memikat wanita, ayat memikat wanita, cara ampuh memikat wanita, 1001 cara memikat wanita, cara memikat wanita dalam islam, cara memikat wanita kaya, cara memikat perhatian wanita, 10 cara memikat wanita
 
 
Kekasih Zizan Razak Emma Maembong bersekedudukan
 

Tips Memikat Hati Wanita

 

Berikut adalah 12 Tips Memikat Wanita untuk membantu memastikan anda tidak membuat kesilapan dengan wanita yang anda suka:

1. Anda perlu bercakap mengenai topik “emosi” seperti kenangan zaman kanak-kanak, cita-cita masa depan. Topik-topik perbualan seperti ini akan membuka floodgates emosi beliau.

2. Wanita mahu seorang lelaki yang tidak takut untuk memimpin beliau. Ketika bercakap kepada seorang wanita, seharusnya ada kawalan perbualan. Jangan tunggu untuk dia menentukan apa yang anda akan bercakap.

3. Beri perhatian kepada isyarat bukan lisan, wanita kurang gemar jika anda berdiri terlalu dekat dengannya, tunjukkan tingkah laku yang bagus semasa bersama wanita pilihan.

4. Ingat kata-kata ini “Fun tidak Funny.” selalunya wanita tertarik kepada lelaki yang membolehkan mereka merasa gembira dan tenang. Jangan menumpukan perhatian hanya dengan membuat lawak jenaka sahaja, tidak dinafikan memang ada wanita yang suka lelaki yang agak lucu..tapi perlu diingat, ada juga wanita tidak gemar dengar lawak jenaka yang membosankan, jadi buatlah lawak yang harmonis. Tumpukan apa yang wanita suka, jika boleh terus bertanya, apakah pasangan anda suka.

5. Mengusik wanita. Salah satu cara paling mudah untuk mengambil perhatian ke tahap yang menyeronokkan, untuk memulakan mengusik wanita, anda perlu tahu apakah perkara yang baik untuk diusik, jangan silap usik nanti buruk padahnya. Fikirkan kembali kenangan bersama pasangan bagi mengimbas kenangan. Dalam dunia dating … kenangan dapat menguatkan lagi perasaan.

6. Dapatkan keintiman dengan sidia. Wanita dihidupkan oleh lelaki yang tidak takut untuk mengambil cinta ke tahap peribadi, intim. Perlu diingat dan had kan keimtiman itu kearah yang baik.

7. Gunakan kata-kata yang sejuk dan memikat kerana kata-kata yang sejuk membuatkan hati wanita akan sejuk. Wanita suka mendengar pendapat tentang diri mereka. Beritahu dia apa yang anda suka tentang dia.

8. Elakkan membuat perkara yang wanita tidak suka. Wanita dimatikan oleh lelaki yang datang merentasi sebagai “miskin.” Jika anda membuat perkara yang mereka tidak suka terlalu banyak dan kerap, dia akan berfikir yang anda sedang cuba untuk menarik perhatian beliau, yang akan mempunyai kesan yang bertentangan.

9. Jika anda ingin tahu bagaimana untuk bercakap dengan wanita dengan cara yang tidak melahirkan mereka … Elakkan bertanya terlalu banyak soalan “temuramah” gaya. Sebaliknya menyatakan pendapat anda dengan harmonis.

10. Jangan menyembunyikan identiti anda. Jangan takut untuk bercakap tentang apa sahaja yang anda minati.

11. Jangan sekali-kali pujian beliau pada mata, kelihatan beliau, atau badan.

12. Katakanlah sesuatu yang membolehkan dia tahu bahawa anda melihat beliau dalam satu cara “seks”. Jika anda tidak lakukan, anda menghadapi risiko penggulungan dalam “zon kawan”.

Cara terbaik untuk berfikir tentang bagaimana untuk bercakap dengan wanita adalah untuk berfikir tentang apa jenis menyeronokkan, suka bermain, dan perbualan seksual yang akan nikmati. Bercakap kepada seorang wanita tidak sukar. Anda hanya perlu sedar apa yang mereka hendak dari anda. Ikut senarai di atas dan anda akan melakukan yang baik sahaja.

Selain perkara di atas anda boleh gunakan Phero-Max mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol, androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda.

 

agen-phero-max-malaysia

Klik Sini Untuk Info

 

Anda juga boleh menggunakan Phero-X merupakan minyak wangi untuk lelaki yang mampu memikat & menggoda jiwa wanita. Wanita akan teringat-ingat dan menyimpan diminda separa sedar mereka sejak kali pertama menghidunya. Tidak hairanlah ramai lelaki yang kurang ‘hensem’ tetapi mempunyai awek yang cantik & seksi. ANDA juga layak untuk itu! Percaya dan yakinlah dengan teknologi sains Rusia ini.. Ada yang pakai di pakaian, ada juga yang letak di kusyen kereta dalam usaha memikat gadis idaman!

“Bayangkan ANDA Boleh Membuatkan Wanita Terus Merasakan Adanya Tarikan Seksual Kepada Anda!”

phero-x malaysia

Klik Sini Untuk Info

 

 

Tags : Tips Memikat Hati Wanita, Cara Pikat Wanita, Cara Mengoda Wanita, Teknik Memikat Wanita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cara & Tips Terbaik Untuk Memikat Wanita Moden Masakini, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Republished by Blog Post Promoter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *