Cara Tahan Lama – Main Lama

Cara Tahan Lama Bersetubuh

Label: bagaimana untuk suami tahan lama, bagaimana untuk tahan lama dalam seks, cara tahan lama, gel tahan lama, herba libido gel, herba tahan lama, petua tahan lama, petua untuk tahan lama dalam seks, saya tak puas sebab suami tak tahan lama, selesaikan masalah tak tahan lama, suami saya tak tahan lama, teknik tahan lama, tips tahan lama, ubat untuk suami

Ramai lelaki ingin tahu cara tahan lama. Kebanyakan lelaki di Malaysia gagal untuk tahan lama dalam hubungan seks mereka. Kajian oleh syarikat Durex mendapati 73% peratus isteri tidak mendapat kepuasan dalam hubungan seksual mereka. Ini adalah disebabkan suami gagal dan tidak tahu cara tahan lama. Mereka juga tidak tahu untuk mencari cara tahan lama yang betul untuk membolehkan untuk memuaskan nafsu seks isteri.

Sebab lelaki tak boleh tahan lama ialah disebabkan oleh faktor-faktor berikut;

#1- Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.
 
#2- Keinginannya terlalu melampau hinggakan seakan-akan tiada cara yang boleh menghalangnya.
 
#3- Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda �Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.
 
#4- Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.

bagaimana cara tahan lama

Suami Harus Mampu Tahan Lama !!

Dengan mengetahui faktor-faktor ini mudah sedikit untuk kita mencari cara tahan lama. Terdapat berbagai cara untuk membolehkan suami tahan lama dalam hubungan seks mereka. Ada yang menggunakan cincin zakar dan ada bantuan gel untuk mengurangkan reseptor geli ketika melakukan hubungan seks.

.

PRODUK TAHAN LAMA BERSETUBUH

tahan-lama-kedai-lelaki
.
Libido Gel merupakan salah satu cara tahan lama yang terbukti berkesan dan baik untuk semua peringkat umur.
LIBIDO GEL� menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. LIBIDO GEL� menggunakan air suling, Pudina, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal:
Kekerasan yang luar biasa: Walaupun LIBIDO GEL� tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan LIBIDO GEL�. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam LIBIDO GEL� yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.
Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata LIBIDO GEL� adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar – benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

PRODUK TAHAN LAMA BERSETUBUH

Gunalah Libido Gel ini sebagai cara tahan lama untuk ANDA dan ISTERI yang tersayang !!

Klik  dibawah ini

libidogel-turkey-original

Cara Untuk Suami Tahan Lama !!! Klik Gambar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Cara Tahan Lama - Main Lama, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Republished by Blog Post Promoter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *