Cara Guna Pam Zakar

Cara Guna dan Teknik PAM ZAKAR dengan betul

PAM VAKUM ZAKAR

Pam zakar bertugas dengan cara mengembangkan korpora kavernosa agar lebih banyak darah dapat ditahan, menjadikan zakar lebih tebal.

 

kedai-pam-zakar-malaysia

Kini terdapat pelbagai jenis pam vakum zakar di jual di pasaran terutamanya di internet.
Apa tujuan sebenar pam zakar ini? Antara lain ialah untuk mereka yang mengalami masalah mati pucuk dan juga sebagai alat senaman menguatkan dan membesarkan otot zakar. Bagi mereka yang ingin menggunakan pam zakar ini mestilah mempunyai maklumat yang lengkap dari segi cara penggunaan pam zakar ini. Tanpa ilmu akan mengakibatkan kemudaratan kepada kesihatan zakar anda.

Apa itu Pengepam Vakum Zakar?

Silinder berlutsinar, kebiasaannya dari jenis akrilik akan diletakkan disekeliling zakar. Di satu hujung silinder ada hos yang akan disambungkan samada ke pam tangan atau pam elektrik, yang mana ia akan menarik angin keluar dari silinder. Sebaik sahaja angin dikeluarkan dari silinder, zakar akan tertarik ke dalam silinder dan mengarah ke dinding silinder, korpora kavernosa, alat yang menyerupai span yang dipenuhi dengan darah apabila lelaki berahi dan ereksi pun bertambah- menjadikan zakar lebih besar.

Adakah pam tersebut berkesan? Dan berapa lama hasilnya boleh bertahan?

Ini bergantung kepada beberapa faktor. Jangkamasa dan frekuensi anda mengepam, serta saiz yang dicapai semasa anda mengepam. Dengan mengepam setiap hari, berkemungkinan ia boleh mengekalkan penambahan secara berterusan jika anda dapat meluangkan masa yang lebih untuk kerap mengepam. Zakar anda yang agak besar itu akan bertahan sekurang-kurangnya beberapa jam selepas pam. Kebanyakan lelaki mendapati selepas beberapa ketika, penambahan akan menjadi kekal. Ramai pengepam yang telah menggunakan selama beberapa bulan atau bertahun akan berkata mendapat penambahan 2 inci atau lebih. Ada banyak gambar dan kes dokumen orang yang meregang bibir, cuping telinga, leher, maka dengan alasan yang sama, penggunaan pam vakum yang berterusan selama berbulan-bulan ataupun bertahun boleh menghasilkan zakar yang lebih besar.

 

Teknik sebenar dan cara Penggunaan PAM ZAKAR yang betul

Ramai remaja yang membeli pam zakar ini hanya tahu sekadar mengepam sahaja. Akhirnya tidak mendapat kesan. Yang dapat kesakitan. Lepas itu komplen yang pam zakar ini tak berguna dan memudaratkan. Mana taknya dapat sahaja pam vakum ini terus zakar dipam. Memang seronok melihat zakar memanjang dan kepala zakar mengembang besar.

Berikut adalah informasi yang mesti dibaca dan difahami oleh para pengguna pam vakum zakar.

 

Langkah Penggunaan Pam Vakum Zakar

Penggunaan pam vakum untuk pembesaran zakar adalah alternatif yang sangat baik. Sekiranya anda menggunakannya secara teratur dan berhati-hati kesannya pasti hebat. Anda perlu faham bahawa penggunaan pam vakum akan memudahkan aliran darah. Namun melihat pembesaran zakar dilakukan dalam balang pam vakum adalah satu pengalaman yang sungguh menarik dan menakjubkan.

Tahukah anda, pam vakum yang digunakan dengan cara yang betul akan melancarkan peraliran darah di dalam zakar anda. Penggunaan pam vakum dalam teknik membesarkan zakar adalah sesuatu yang hebat dan menarik.

Ketika pam vakum di gunakan dan di pam, keadaan zakar anda akan berubah menjadi besar dan mengembang, manakala pengaliran darah di ruang zakar yang dikenali sebagai carvenosa lancer dan baik. Sebab itulah, kebanyakkan doktor pakar akan menggunakan pam vakum dalam rawatan mati pucuk. Apabila zakar menjadi tegang “constriction ring” atau di kenali sebagai getah zakar akan mengawal peraliran darah dalam zakar untuk zakar sentiasa tegang.

Penggunaan pam vakum yang baik dan teratur akan memudahkan cecair tubuh dan darah memenuhi ruang di setiap saraf zakar. Sekiranya anda tidak mengetahui kaedah sebenar penggunaan pam vakum tersebut, zakar akan menjadi lebam, kemerah-merahan dan membengkak.

Sekiranya teknik mengepam zakar ke dalam vakum di lakukan dengan lebih teratur dan baik, anda pasti dapat lihat perubahan dari segi saiz pada zakar anda. Biasanya zakar akan menjadi lebih besar. Perlu di ingatkan bahawa saiz zakar berubah menjadi besar adalah disebabkan zakar anda telah diregangkan oleh pam vakum dan menyebabkan banyak darah terkumpul di setiap ruang zakar. Inilah yang menyebabkan ia menjadi lebih besar dari biasa. Untuk mengekalkan kebesaran zakar, anda harus menggunakkan pam vakum sekurang-kurangnya 3 kali seminggu.

Untuk pemulaan sesi senaman menggunakan pam vakum, anda akan dapati zakar anda kembali pada saiznya yang asal. Jangan risau, anda akan lihat proses pembesaran ini kekal dalam sesi 3 – 4 bulan.

 

Nasihat Doktor Pakar Berhubung Pam Vakum!
1. Jangan gunakan tekanan yang terlalu tinggi, sehingga zakar rasa tidak selesa atau sakit.

2. Jangan gunakan dan membiarkan zakar anda tegang dalam balang melebihi 10 minit. Anda dinasihatkan berhenti dalam 10 minit dan berehat. Tempoh maksima ialah 15 minit.

3. Mulakan sesi pam vakum dengan sesi pemanasan @ warm-up.

4. Mulakan sesi pam vakum dengan urut sehala dan tamatkan latihan dengan urutan sehala dari pangkal hingga hujung zakar untuk 2-3 minit.

5. Pam vakum tidak boleh digunakan oleh pesakit leukimia.

6. Pam vakum boleh digunakan oleh pesakit kencing manis kecuali bagi pesakit yang lukanya lambat sembuh.

7. Pam vakum tidak boleh digunakan ketika mengantuk atau tertidur atau dalam pengaruh alkohol.

Jika anda ikuti langkah-langkah keselamatan ini anda akan berjaya mendapatkan hasil yang menakjubkan dengan cepat dan terhindar dari masalah.

 

Cara-cara Penggunaan Pam Vakum Yang Betul

Setiap lelaki sentiasa inginkan zakar mereka dalam keadaan sihat dan kuat sebenarnya sangat banyak teknik-teknik untuk membesarkan zakar. Bagaimanapun gunakan cara yang terbukti berkesan secara saintifik dengan menggunakan teknologi moden yang disahkan oleh doktor pakar. Cara yang disarankan oleh doktor dan pengalaman dari pelakon Playboy.

Kadar Kesukaran: Biasa
Masa Yang Diperlukan: 10 – 15 minit

Cara-Caranya:

1. Pemilihan Pam Zakar. Gunakan pam vakum yang di jamin selamat .Pam vakum ini sangat terkenal dan mudah didapati di Malaysia. Ia juga telah diiktiraf oleh doktor antarabangsa. Ia bertindak dengan menyedut hampagas dan menarik darah dari pangkal zakar hingga ke hujungnya. Lalu membesarkan zakar dengan mudah. Kesannya sangat hebat jika anda ikuti langkah-langkah yang diberikan dengan baik dan teliti..

2. Cukur Bulu Zakar. Cukur jika anda mahu. Ini bukan satu kemestian. Tetapi sesetengah pengguna mendapati dengan mencukur bulu zakar ia mendapat kesan yang lebih baik kerana tiada ruang udara yang terdedah.

3. Regangan. Cuba regangkan zakar anda sepanjang yang boleh menggunakan teknik regangan atau jelquing. Lakukan regangan sekurang-kurangnya selama 1 minit. Regangan mestilah dilakukan ketika zakar dalam keadaan lembik.

4. Warm-Up. Sesi pemanasan. Ambil tuala kecil rendamkan dalam air suam dan tekapkan di sekitar zakar seperti dicelah kelengkang, paha, perut, buah zakar dan pada zakar itu sendiri. Lakukan untuk 1-2 minit sehingga tuala sejuk. Anda boleh ulang jika ada lebih masa. Sesi warm-up perlu dilakukan jika anda inginkan kesan cepat dan segera. Sesi ini tidak boleh diketepikan. Ia berfungsi sebagai menguatkan pembuluh darah dan otot.

5. Sapuan Minyak. Menggunakan minyak adalah suatu kemestian. Dapatkan minyak yang sesuai untuk zakar. Setelah selesai sesi pemanasan, adalah perlu untuk anda menyapu minyak dari pangkal zakar hingga hujung. Lakukan secara sehala, dan jangan disongsangkan. Sesi ini perlu bagi melancarkan peraliran darah. Minyak juga berkesan untuk menyegarkan pembuluh darah. Fungsi utama minyak adalah untuk memudahkan anda mengurut zakar. Gunakan minyak yang bagus untuk tenaga batin.

6. Sesi Senaman. Pam zakar anda perlahan-lahan. Pam sehingga zakar anda membesar ketahap anda selesa. Jangan pam sehingga zakar anda terasa sakit. Biarkan zakar anda mengeras dan membesar dalam balang untuk 10 minit. Sekiranya anda terlebih pam dan zakar anda sakit, tekan valve pembuang angin automatik.

7. Kemutan. Ketika zakar anda sedang keras dan tegang dalam balang lakukan senaman kemutan seperti menahan kencing. Kemut sekuat hati 3 saat, lepaskan kemutan 3 saat. Ulang kemutan ini sehingga tempoh senaman anda tamat iaitu dalam masa 10 minit. Kemutan mestilah dilakukan sepanjang sesi senaman.

8. Valve Angin. Jika anda ingin menamatkan sesi latihan. Tekan valve pelepas angin. Zakar anda akan mengecil. Biarkan zakar anda mengecil dan keluarkan dari balang. Jangan paksa zakar anda keluar dari balang ketika dalam keadaan tegang. Biarkan ia mengecil baru keluarkan.

9.Urutan. Setelah anda keluarkan zakar anda dari balang. Sapukan minyak dan lakukan urutan sehala dari pangkal zakar hingga hujung untuk 2-3 minit.

10. Tamat latihan. Sekiranya anda ingin basuh peralatan ini, gunakanlah sabun anti bakteria dan biarkan ia kering dan simpan di tempat selamat.

Pam Vakum Zakar berguna untuk 4 perkara:

1. Untuk mencegah mati pucuk
2. Untuk tahan lama ketika bertarung
3. Untuk membesarkan zakar
4. Untuk merawat mati pucuk
Teknik Mencegah Dari Mati Pucuk:

* Gunakan PAM ZAKAR sekurangnya sebulan sekali untuk mencegah anda dari serangan mati pucuk. Sekiranya anda lakukan sebagai rutin untuk setiap bulan maka zakar anda akan terhindar dari serangan mati pucuk. Ini kerana playboy medical pump mampu melancarkan darah dan dapat membuang lendiran, darah pekat dan angin dalam saluran darah sekitar zakar dengan baik.

 

Teknik Untuk Merawat Pancutan Pramatang:
* Lakukan sesi vakum 3 kali dalam seminggu.
Ketika zakar anda tegang dan keras dalam balang lakukan senaman kemutan playboy ini.
Semasa zakar anda TENGAH KERAS dalam balang, kemut sekuat hati selama 3 saat! Lepaskan kemutan anda untuk 3 saat! Kemut balik sekuat hati 3 saat! Ulang sehingga 5 – 10 minit!
Tips yang digunakan oleh pelakon LUCAH ANTARABANGSA dan diiktiraf Doktor seluruh DUNIA!

Tips untuk CEPAT PANJANG & KUAT & TAHAN LAMA KETIKA BERTARUNG!

*Latihan kemutan di atas anda boleh lakukan bila-bila masa terluang! Tidak kira waktu, di mana-mana sahaja! 3 saat kemut dengan sekuat hati. 3 saat lepaskan kemutan anda tadi. Ulang 7 – 15 Kali.
(3saat-KEMUT-3saat-LEPAS-7kali-ULANG)
Minggu pertama tinggkatkan 7X KEPADA 50X
Minggu kedua tingkatkan 50X KEPADA 100X
Minggu ketiga tingkatkan 100X KEPADA 200X
Minggu keempa tingkatkan 200X KEPADA 300X
Kekalkan 300X hingga 500x Kemutan selama 3 Bulan!

 

ANDA AKAN DAPATI ZAKAR ANDA KUAT-KERAS-CEPAT BESAR+TAHAN LASAK!

Sekiranya anda mengalami mati pucuk peringkat permulaan:
-Tiada keinginan seks.
-Zakar tidak tegang sepenuhnya.
-Zakar tidak jaga ketika malam hari atau ketika bangun tidur.
-Zakar megecil secara tiba-tiba ketika seks.
-Zakar tegang tetapi tidak lama.
Sekiranya anda mengalami mati pucuk peringkat serius:
-Zakar langsung tidak tegang.
-Zakar tegang 10%
-Tiada nafsu langsung
-Zakar payah untuk tegang dan ambil masa terlalu lama

 

Cara Rawatan Mati Pucuk:

* Ambil Herba  atau Ginseng atau Tongkat Ali.
Lakukan sesi vakum 2 kali sehari. Lakukan senaman pada awal pagi ketika jaga dari tidur selama 10 minit dan malam hari ketika hendak tidur selama 10 minit.
Sekiranya setelah TIGA bulan anda tidak mengalami apa-apa perubahan ketara hentikan penggunaan pam vakum. Dapatkan cara rawatan yang lain.

 

vescomenspump

 

Ringkasan Penting Tips Menggunakan Pam Vakum Zakar
* Anda perlu yakin dalam setiap perlakuan anda 100%.
* Tuamkan zakar dengan tuala yang direndam air suam 1 minit.
* Sapu minyak sehala dari pangkal ke hujung kepala 3 minit.
* Setiap 10 minit bersenam anda perlu berhenti dan berehat.
* Jangan pam melebihi had sehingga zakar anda rasa tidak selesa atau sakit.
* Ambil herba bantuan seperti Tongkat ali & ginseng. Dapatkan herba & minyak yang baik!
* Senaman elok dilakukan waktu kita lapang. Tidak kira pagi, petang atau malam.

Selamat Mencuba………….

—————————————

NAK TAMBAH SAIZ ZAKAR??

Pam vakum merupakan salah satu alat senaman yang telah digunakan sejak dahulu lagi bagi tujuan pengaliran darah yang sempurna dan juga melatih otot-otot zakar akar sentiasa berada dalam keadaan siap sedia untuk “bertarung” dan juga sebagai alat bagi tujuan pembesaran dan pemanjangan alat sulit lelaki. Terdapat pelbagai cara dan kaedah bagi membesarkan dan memanjangkan saiz senjata sulit anda yang bersesuaian dengan “Life Style” anda……

 

 

Pam Vakum

Pam Playboy, Pam HandsomeUp V1, Pam HandsomeUp V2, Mans Pump, Pevesco, Jantan Pam, Vesco Mens Pump, Stallion Pump, X-Men Pump, Energy Power Pump, Mini Epp, Luoge 4G

 

Pam Hydro

Bathmate, Penomate, Hydromax X30, Water Buddy, Hydromax X30 Xtreme

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Cara Guna Pam Zakar, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Republished by Blog Post Promoter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *